De duffel bags van Osaka People

Bij de naam van dit merk zal je waarschijnlijk in eerste instantie denken aan een grote Japanse multinational. Maar niets is minder waar. Osaka is dan wel de tweede stad van Japan, het is ook een sportmodemerk uit België. De Antwerpse zakenman Frank Boschman had in 2011 een probleem: zijn zoontje wilde voor Kerst een hockeystick. Maar nergens was er eentje te vinden die goed en tegelijk ook cool was. Dus besloot Frank er zelf maar één te maken. Het was het begin van een bedrijf dat in eerste instantie alleen hockeysticks zou gaan produceren, maar al snel zich ook ging bezighouden met hockeykleding en accessoires. Binnen enkele jaren was Osaka hét toonaangevende merk in de hockeywereld.

Osaka People: Van hockeysticks tot lifestylemerk

Inmiddels is het Belgische bedrijf uitgegroeid tot veel meer dan een hockeymerk. Het is een breed lifestylemerk geworden, beter bekend als Osaka People, dat schoenen, sportkleding en trendy accessoires ontwerpt. Zo kun je bijvoorbeeld koptelefoons en speakers van Osaka kopen en dus ook diverse soorten tassen. Osaka staat voor een casual en tegelijk hippe stijl voor jonge en sportieve mensen tussen 14 en 29 jaar.

Osaka People: trendy én duurzaam

Het hippe imago komt tot uiting in het gebruik van felle kleuren en het simpele, maar zeer herkenbare logo: de zes puntige asterisk. Maar het draait niet alleen maar om trendy en cool zijn. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Niet voor niets spelen hockey internationals uit diverse landen met de sticks uit België. De sticks worden speciaal aan de persoonlijke wensen van elke sporter aangepast. Die duurzame kwaliteit en het oog voor detail zie je ook terug in de tassen van Osaka People.

Stijlvolle duffel bags, niet alleen voor hockeyers

Osaka People maakt duffel bags met de naam Journey. Het zijn stijlvolle tassen met een totale inhoud van 65 liter. Het hoofdvak heeft een inhoud van 53 liter. De tassen zijn zeer geschikt als sporttas, maar zeker ook als reistas voor een korte vakantie. Aan beide zijden zitten handige extra vakken voor zaken die je het liefst bij de hand houdt. Ze zijn gemaakt van waterafstotende stof en ook de ritsen zijn waterproof. De tassen hebben speciale bodembescherming en handgrepen van faux suède. Ze zijn verkrijgbaar in meerdere designs. En natuurlijk zijn de tassen aan beide zijden voorzien van speciale lussen om je hockeysticks in mee te nemen. Of je paraplu.