De duffel bags van Mi-Pac

Jong, fris, creatief en modieus. Dat zijn de kernwoorden waarmee je de duffel bags van Mi-Pac kunt omschrijven. Jong is het bedrijf letterlijk nog. Het bestaat pas sinds 2012. Toch timmert men behoorlijk aan de weg. Binnen anderhalf jaar had het merk Groot-Brittannië weten te veroveren en in amper vier jaar tijd heeft het Britse merk zich internationaal op de kaart weten te zetten met cutting-edge design. Het is één van de hipste en meest vernieuwende merken van dit moment.

Mi-Pac biedt betaalbaar design

Mi-Pac ontwerpt diverse soorten tassen, maar ook bijpassende accessoires, zoals toilettassen, make up tassen en portefeuilles. Op dit moment heb je de keuze uit meer dan 20 verschillende ontwerpen in ruim 300 kleurvariaties. Zo kun je dus altijd een tas vinden in een kleur en design dat helemaal bij jou past. Het motto van Mi-Pac is het aanbieden van uitzonderlijk design, maar tegelijkertijd wel betaalbaar blijven. Dat dat werkt, blijkt wel uit het feit dat het merk nu al in meer dan 30 landen te verkrijgen is, waaronder ook in Nederland.

Eén model, maar een verscheidenheid aan ontwerpen en kleuren

Mi-Pac heeft maar één model duffel bag. De kracht van het merk zit hem meer in de verscheidenheid aan ontwerpen, kleuren en stoffen. Alle tassen hebben een inhoud van 30 liter en zijn daardoor zeer geschikt voor een weekendje weg of om mee te nemen naar de sportschool bijvoorbeeld. De tassen zijn gemaakt van 100 % polyester en hebben een extra verstevigde bodem van faux suède. Ze wegen nog geen 400 gram en zijn voorzien van een verstelbare en afneembare schouderband en een extra vak met ritssluiting om kleine spullen in op te kunnen bergen. Dankzij de verstevigde handgrepen kun je de tassen behalve over je schouder ook prima als handtas dragen.