Goedkope duffel bags

Goedkoop is duurkoop. Die regel geldt voor heel veel dingen in het leven en duffel bags zijn daarop natuurlijk geen uitzondering. Aan de andere kant moet je natuurlijk nooit gaan betalen voor zaken die je eigenlijk niet nodig hebt. Als je wilt gaan hiken in Noorwegen hoef je niet te investeren in een tas met wieltjes. Je zult dan waarschijnlijk wel wat extra geld neer willen tellen voor een duffel bag die waterdicht is of van extra licht materiaal gemaakt is. Bij sommige merken betaal je extra voor het hippe design. Als jij daar waarde aan hecht, is dat natuurlijk geen punt. Maar wil je gewoon een eenvoudige, functionele tas om je sportkleding in te doen als je gaat fitnessen, dan is dat zonde van je geld.

Bekijk daarom eens de 2de kansjes van webshop Coolblue. Kent u deze al? Een 2de kans is geen 2e hands product. Nee, het is gewoon een gloednieuw product waar verschillende dingen mee gebeurt kunnen zijn waardoor deze nu een stuk goedkoper aangeboden worden. Denk hierbij aan een beschadigde verpakking. Een reeds uitgepakt product van een klant die de Duffelbag terug heeft gestuurd of een duffel die een beetje vies is geworden in het magazijn. Zie het eerder als een buitenkansje dan een 2de kansje.

Bekijk hier de buitenkansjes met hoge kortingen:

 

Duffelbags met hoge kortingen

 
 
Duffelbag met korting
 

Duur of duurzaam?

Hoeveel je wilt uitgeven aan een duffel bag hangt dus sterk af van wat je er precies mee wilt kunnen doen. Het is daarom lastig aan te geven wat nu precies een ‘goedkope’ tas is. Alle duffel bag merken die op deze website besproken zijn, hebben tassen in uiteenlopende prijscategorieën. De kleinste modellen reistassen zijn er al vanaf 25 a 30 euro. Voor de grootste modellen van 90 tot 120 liter, eventueel met wieltjes tel je al snel 200 euro of meer neer. Dat is natuurlijk een hoop geld voor een reistas, maar bedenk goed dat de tassen van deze merken uiterst duurzaam zijn en dat sommige merken je levenslange garantie bieden. Ga je goed met je tas om, dan kun je er dus vele jaren en heel wat reizen mee vooruit.

Weeg eerst goed je wensen en mogelijkheden af

Stel je niet zulke hoge eisen aan je duffel bag, dan zijn er natuurlijk ook nog wel goedkopere merken te vinden dan de merken die op deze site besproken worden. De kwaliteit zal wellicht wel minder zijn, maar minder betekent nog niet direct slecht. Toch valt het aan te bevelen om eerst eens goed op een rijtje te zetten wat voor eisen je precies aan je tas stelt. Leg dit vervolgens naast je beschikbare budget en kijk dan eens wat je mogelijkheden zijn. Kijk dan goed rond bij verschillende aanbieders, want de prijzen voor dezelfde tas zijn niet overal hetzelfde. Vooral online kun je eenvoudig diverse aanbieders vergelijken. En misschien is het ook nog een idee om eens op zoek te gaan naar een model van vorig jaar dat nu in de aanbieding is, maar natuurlijk nog prima aan jouw wensen kan voldoen.